Lipanjske radionice pisanja priča za školarce

Tematske radionice kreativnog pisanja u trajanju od dva školska sata namijenjene su školarcima u dobi od 8 do 11 godina.

Polovicom ožujka upali smo u sasvim neočekivanu priču iz koje smo izašli malo drugačiji, malo smućkaniji, ali još uvijek svoji i još više željni novih druženja uživo.

Poštujući sve preporuke za rad u grupama, i u nadi da će povoljna situacija potrajati, krećemo u ljetne radionice Kuće od priča. Novost je i ta da će se radionice na neko vrijeme održavati u novom prostoru ( većem i ljepšem). Prostor se nalazi u blizini Parka dr. Franje Tuđmana. Krećemo lagano, odgovorno, ali veselo. Evo friškog plana i programa. ?

Radionice pisanja priča za školarce

Tematske radionice kreativnog pisanja u trajanju od dva školska sata namijenjene su školarcima u dobi od 8 do 11 godina ( dobrodošli su i sedmogodišnjaci koji baš jako, jako vole priču :)). Radionice se održavaju subotom od 10 do 11.30 sati u lipnju, s mogućnošću nastavka održavanja radionica u srpnju i kolovozu.

Raspored radionica:

6.6. – Moj strahač i ja

Strah je gadan lik. Ali kad ga malo bolje upoznamo i shvatimo da mu smrde noge, da ne zna skuhati ni čaj, da je prilično loš u matematici i da smo zapravo snažniji od njega, on postaje malen i bezvezan, a nama posluži kao simpa lik za nimalo strašnu priču.

13.6. Čudnovati izum

Neki su izumi genijalni, neki su beskorisni, a neki su čudnovati i jako zanimljivi. Takvi da zaslužuju priču. A da bi se napisalo zanimljivu priču, o izumu treba dobro razmisliti, otkriti kome bi bio koristan i zašto je zaslužio postojati. Hoćemo li na radionici dobiti i upute za izradu i korištenje? Nadam se!

20.6. Straaašna priča

Kojih je pet najjezivijih riječi na svijetu? Je li strašnija mračna špilja, mračni lift ili mračna soba? Kako pričom preplašiti i nasmijati? Može li se to istovremeno? Ma naravno da može. Pokušat ćemo na radionici. Pa ne kaže se uzalud Buuuhahaha!

27.6. Mmmljac! Pojeo bih priču

Neke su priče smiješne, neke su strašne, a neke su tako sočne, kremaste, ukusne, pečene i pohane da bi ih u trenu smazali. Za sve male sladokusce i gurmane koji uživaju u grickanju kao i u smišljanju priča.

Cijena radionice je 75 kn po dolasku ili 300 kn za cijeli mjesec.

Individualan rad sa školarcima

U Kući od priča moguć je i individualan rad s djecom školske dobi koja zbog određenih razloga ne mogu ili ne žele raditi u grupi. Cijena individualnog dolaska je 100 kn za 60 minuta radionice.

PRIJAVA NA RADIONICU

Nakon prijave, na mail ćete dobiti podatke za uplatu kotizacije (puni iznos radionice). Uplatom iznosa garantirate mjesto za vaše dijete. Ako dijete ne dođe na radionicu, a prijavilo se, povrat novca nije moguć.

Svoje dijete možete prijaviti OVDJE.

Hvala vam što svojim dolaskom podržavate Kuću od priča.

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama