Lipanjske radionice stvaranja priča za predškolce

Kroz igru i zabavu, učimo osmisliti originalnu priču, ispričati je, otplesati, naslikati, otpjevati pa čak i odsvirati. Učimo promatrati sebe i druge, opažati detalje i od njih graditi čudesne priče.

Polovicom ožujka upali smo u sasvim neočekivanu priču iz koje smo izašli malo drugačiji, malo smućkaniji, ali još uvijek svoji i još više željni novih druženja uživo.

Poštujući sve preporuke za rad u grupama, i u nadi da će povoljna situacija potrajati, krećemo u ljetne radionice Kuće od priča. Novost je i ta da će se radionice na neko vrijeme održavati u novom prostoru ( većem i ljepšem). Prostor se nalazi u blizini Parka dr. Franje Tuđmana. Krećemo lagano, odgovorno, ali veselo. Evo friškog plana i programa. 🙂

Program Pričanac za predškolce

Živi li u vašoj kući mali brbljavac od 4 do 6 godina koji uvijek ima nešto za reći? Dijete koje u svemu pronalazi priču i s velikim je guštom po stotinu puta prepričava svima? Sjajno! Pričanac je idealan program za njega ili nju. 🙂

ŠTO RADIMO?

Kroz igru i zabavu, učimo osmisliti originalnu priču, ispričati je, otplesati, naslikati, otpjevati pa čak i odsvirati. Učimo promatrati sebe i druge, opažati detalje i od njih graditi čudesne priče. A obavezno pojedemo i keks.

KADA?

Srijedom od 17.30 do 18.30. Program traje od 3. lipnja do 24. lipnja s mogućnošću nastavka u srpnju i kolovozu.

CIJENA?

65 kn po terminu / 260 kn za mjesec

PRIJAVA NA RADIONICU

Nakon prijave, na mail ćete dobiti podatke za uplatu kotizacije (puni iznos radionice). Uplatom iznosa garantirate mjesto za vaše dijete. Ako dijete ne dođe na radionicu, a prijavilo se, povrat novca nije moguć.

Svoje dijete možete prijaviti OVDJE.

Hvala vam što svojim dolaskom podržavate Kuću od priča.

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama