Priča i pas u Kući od priča

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Divni su gosti do sada ušetali u Kuću od priča, ali jednog, čupavog četveronožnog gosta nikako ne možemo izbaciti iz glave pa smo ga odlučili ugostiti opet i to u subotu, 25. siječnja od 11 do 12 sati.

Educirani pas Rio dobroćudni je kineski kukmasti psić koji jako voli ljude, a posebno djecu i druženje s njima. Njegova čovjekica, trenerica Sara Essert bavi se školovanjem pasa više od 20 godina, a ona i Rio do sada su odradili niz edukativnih radionica u vrtićima, školama i knjižnicama.

Što ćemo raditi?

Sara i Rio ispričat će nam zanimljivu priču o psiću koji se zove Ne. Ili se uopće tako ne zove? A čitajući priču uvodit će nas u predivan svijet suživota sa psom. Pokazat će nam kako se pravilno i nježno odnositi prema psu, kako poštivati njegov prostor, a savladat ćemo i nekoliko zanimljivih trikova i naučiti kako psu zahvaliti za njegov trud.

Zašto je priča bolja uz psa?

Dobrobiti rada sa psom su velike. Uz psa djeca uče kako poštivati i uočavati potrebe drugih živih bića, a budući da psi nikoga ne osuđuju, djeca imaju manji strah od pogreške. Psi prihvaćaju i zrače toplinom pa se i sramežljivija djeca pred psima lakše otvaraju i sudjeluju u igri. Osim što djecu motiviraju na sudjelovanje i obavljanje grupnog zadatka, psi smanjuju stres i u prostor donose veselu i poticajnu atmosferu.

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 23.1.

Cijena radionice iznosi 80 kn, a uplatom iznosa garantirate mjesto za vaše dijete. Ako dijete ne dođe na radionicu, a prijavilo se, povrat novca nije moguć.

Dijete možete prijaviti OVDJE.

Jelena Pervan

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama