Priča i pas u Kući od priča

Divni su gosti do sada ušetali u Kuću od priča, ali jednog, čupavog četveronožnog gosta nikako ne možemo izbaciti iz glave pa smo ga odlučili ugostiti opet i to u subotu, 25. siječnja od 11 do 12 sati.

Educirani pas Rio dobroćudni je kineski kukmasti psić koji jako voli ljude, a posebno djecu i druženje s njima. Njegova čovjekica, trenerica Sara Essert bavi se školovanjem pasa više od 20 godina, a ona i Rio do sada su odradili niz edukativnih radionica u vrtićima, školama i knjižnicama.

Što ćemo raditi?

Sara i Rio ispričat će nam zanimljivu priču o psiću koji se zove Ne. Ili se uopće tako ne zove? A čitajući priču uvodit će nas u predivan svijet suživota sa psom. Pokazat će nam kako se pravilno i nježno odnositi prema psu, kako poštivati njegov prostor, a savladat ćemo i nekoliko zanimljivih trikova i naučiti kako psu zahvaliti za njegov trud.

Zašto je priča bolja uz psa?

Dobrobiti rada sa psom su velike. Uz psa djeca uče kako poštivati i uočavati potrebe drugih živih bića, a budući da psi nikoga ne osuđuju, djeca imaju manji strah od pogreške. Psi prihvaćaju i zrače toplinom pa se i sramežljivija djeca pred psima lakše otvaraju i sudjeluju u igri. Osim što djecu motiviraju na sudjelovanje i obavljanje grupnog zadatka, psi smanjuju stres i u prostor donose veselu i poticajnu atmosferu.

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 23.1.

Cijena radionice iznosi 80 kn, a uplatom iznosa garantirate mjesto za vaše dijete. Ako dijete ne dođe na radionicu, a prijavilo se, povrat novca nije moguć.

Dijete možete prijaviti OVDJE.

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama