Radionica pisanja priče: Ups! Netko je promijenio bajku

Što bi bilo kad bi bilo? Kad bi Crvenkapica, umjesto vuka u šumi srela komarca? Kad bi uspavana ljepotica imala problem s nesanicom ili kad bi prinčev bijeli konj bio najsporiji puž na svijetu?

U petak, 3. siječnja od 17.30 do 19.00 u Kući od priča održat ću radionicu pisanja priče “Ups! Netko je promijenio bajku” za djecu od 8 do 11 godina.

Pronjuškat ćemo po svojim omiljenim bajkama, porazgovarati o elementima i simbolima koje u bajkama susrećemo, o odnosima među likovima i razvoju priče, a onda ćemo napraviti svoju verziju bajke.

U toj će bajci glavnu riječ možda voditi sasvim neprimjetan lik, a glavni će junak izletjeti iz priče. Negativce ćemo pretvarati u pozitivce, ljepotice u vještice, prinčeve u nosoroge, a patuljke i vile u vrapce i komarce.

Stvarajući moderne te izvrnute verzije klasičnih bajki, djeca će prepoznati svevremenost i mudrost koju bajka u sebi nosi, a mijenjajući statuse prepoznatljivim likovima, doživjet će bajku iz jedne nove perspektive.

Na radionici će sudjelovati maksimalno 6 djece, a cijena radionice za jedno dijete iznosi 100 kn. Nakon prijave na radionicu, mjesto za vaše dijete potvrđujete uplatom punog iznosa najkasnije do četvrtka 2.siječnja

Ako dijete ne dođe na radionicu, a prijavilo se, povrat novca nije moguć.

Prijaviti se možete OVDJE.

S veseljem očekujem vaše bajkoljupce!

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama