Radionica pisanja priče: “Ups! Netko je promijenio bajku”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Za sve vas koji biste rado uključili svoju djecu u moje radionice kreativnog pisanja, a ne odgovaraju vam redovni termini preko tjedna, vikendi su idealna prilika za nadoknaditi barem dio propuštenog. 🙂

U subotu, 23.11. od 11 do 12.30 u Kući od priča održat ću radionicu pisanja priče “Ups! Netko je promijenio bajku” za djecu od 8 do 11 godina.

Pronjuškat ćemo po svojim omiljenim bajkama, porazgovarati o elementima i simbolima koje u bajkama susrećemo, o odnosima među likovima i razvoju priče, a onda ćemo napraviti svoju verziju bajke.

U toj će bajci glavnu riječ možda voditi sasvim neprimjetan lik, a glavni će junak izletjeti iz priče. Negativce ćemo pretvarati u pozitivce, ljepotice u vještice, prinčeve u nosoroge, a patuljke i vile u youtubere i pjevače.

Stvarajući moderne verzije klasičnih bajki, djeca će prepoznati svevremenost i mudrost koju bajka u sebi nosi, a mijenjajući statuse prepoznatljivim likovima, doživjet će bajku iz jedne nove perspektive.

Na radionici će sudjelovati maksimalno 8 djece, a cijena iznosi 75 kn. Nakon prijave na radionicu, mjesto za vaše dijete potvrđujete uplatom punog iznosa najkasnije do četvrtka 21.11.

Ako dijete ne dođe na radionicu, a prijavilo se, povrat novca nije moguć.

Prijaviti se možete OVDJE.

S veseljem očekujem vaše bajkoljupce!

Jelena Pervan

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama