Radionica pisanja priče: “Ups! Netko je promijenio bajku”

Za sve vas koji biste rado uključili svoju djecu u moje radionice kreativnog pisanja, a ne odgovaraju vam redovni termini preko tjedna, vikendi su idealna prilika za nadoknaditi barem dio propuštenog. 🙂

U subotu, 23.11. od 11 do 12.30 u Kući od priča održat ću radionicu pisanja priče “Ups! Netko je promijenio bajku” za djecu od 8 do 11 godina.

Pronjuškat ćemo po svojim omiljenim bajkama, porazgovarati o elementima i simbolima koje u bajkama susrećemo, o odnosima među likovima i razvoju priče, a onda ćemo napraviti svoju verziju bajke.

U toj će bajci glavnu riječ možda voditi sasvim neprimjetan lik, a glavni će junak izletjeti iz priče. Negativce ćemo pretvarati u pozitivce, ljepotice u vještice, prinčeve u nosoroge, a patuljke i vile u youtubere i pjevače.

Stvarajući moderne verzije klasičnih bajki, djeca će prepoznati svevremenost i mudrost koju bajka u sebi nosi, a mijenjajući statuse prepoznatljivim likovima, doživjet će bajku iz jedne nove perspektive.

Na radionici će sudjelovati maksimalno 8 djece, a cijena iznosi 75 kn. Nakon prijave na radionicu, mjesto za vaše dijete potvrđujete uplatom punog iznosa najkasnije do četvrtka 21.11.

Ako dijete ne dođe na radionicu, a prijavilo se, povrat novca nije moguć.

Prijaviti se možete OVDJE.

S veseljem očekujem vaše bajkoljupce!

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama