Radionice pisanja i pričaonice u ožujku

Radionice pisanja i stvaranja priča te pričaonice u Kući od priča.

Nakon duuuge pauze, subote su opet naše! Ožujak u Kući od priča rezerviran je za baku Zmazanku, čudnovate likove, jestive priče i slikopriče.

6.3.2021. od 10 do 10.45: Bljakavo druženje s bakom Zmazankom

Za sve malce koji vole Mrljekove i Prljekove zbrkanoće, nastavljamo naša bljakava druženja uz priču i to s novim nastavkom u kojem glavnu ulogu ima neuredna baka Zmazanka. Što je to baka Zmazanka sve sakupljala i jesmo li joj ponekad slični? Što se sve može pronaći u našim sobama, pod krevetima i u ormaru te koliko smo neuredni od jedan do “Zmazanka mi je sagradila dom u sobi”, saznat ćemo na ovom bljakavom druženju.

Radionica je namijenjena djeci od 3,5 do 5 godina

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 50 kn

13.3.2021. od 10 do 11: Bok! Jesi li ti moj lik? – radionica pisanja priče

Paulina P., Harry Potter, Crvenkapica, sve su to likovi koje volimo i pamtimo. A može li jedan debeli patlidžan postati lik u priči? A kapuljača s majice? Zrno riže? Ma naravno da može!

Na radionici ćemo saznati kako se stvaraju zanimljivi likovi, intervjuirat ćemo ih, hodati u njihovim cipelama i na trenutak i sami postati likovi koje ćemo onda, prvim vlakom, poslati u priču.

Radionica je namijenjena djeci od 2. do 4. razreda

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 70 kn.

20.3.2021. od 10 do 11: Jupi! Nacrtao sam priču – radionica stvaranja priče

Od čega se pravi priča? Od bombona i zečeva? Od početaka i krajeva? Od suza i smjehova? Od svega toga i još mnogo čega. Priča se može zapisati, ali i otplesati, odglumiti pa i nacrtati. Na ovoj će radionici predškolci ( a dobrodošli su i prvašići) saznati kako se stvara priča i to ne bilo kakva priča već ona u koju bi svatko rado zavirio. Slova ćemo ostaviti za neku priču, a mi ćemo stvarati svoju slikopriču.

Radionica je namijenjena predškolcima i prvašima

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 65 kn.

27.3.2021. od 10 do 11: Mljac! Pojest ću priču – radionica pisanja priče

Neke su priče smiješne, neke su strašne, a neke su tako sočne, kremaste, ukusne, pečene i pohane da bi ih u trenu smazali. Ovo je radionica za sve male sladokusce i gurmane koji uživaju u grickanju, žvakanju, srkanju, objedovanju i stvaranju priča.

Radionica je namijenjena djeci od 3. do 5. razreda

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 70 kn.

Voditeljica svih radionica: Jelena Pervan

Radionice se održavaju u Jagićevoj 11.

VAŽNO: Uplatom punog iznosa potvrđujete mjesto svojeg djeteta na radionici. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć.

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i ime radionice na koju ga prijavljujete.

Hvala vam, Jelena

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama