Radionice pisanja i pričaonice u prosincu

Radionice pisanja i pričaonice u Kući od priča s Jelenom Pervan.

Prosinac je pred vratima, a hladna subotnja jutra u Kući od priča provodit ćemo u društvu bake Zmazanke, Tonke, sutrića i bajkovitih bića koja tek trebamo izmisliti.

Zajedno uskačemo u priče ovim redom…

5.12. od 10 do 10.45: Bljakava pričaonica BAKA ZMAZANKA

Za sve malce koji vole Mrljekove i Prljekove zbrkanoće, nastavljamo naša bljakava druženja uz priču i to s novim nastavkom u kojem glavnu ulogu ima neuredna baka Zmazanka. Što je to baka Zmazanka sve sakupljala i jesmo li joj ponekad slični? Što se sve može pronaći u našim sobama, pod krevetima i u ormaru te koliko smo neuredni od jedan do “Zmazanka mi je sagradila dom u sobi”, saznat ćemo na ovom bljakavom druženju.

Radionica je namijenjena djeci od 3,5 do 5 godina

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 50 kn

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

12.12. od 10 do 11: Radionica pisanja priče JEDNOM DAVNO

Prosinac je kao izmišljen za bajke. Stvarno i nestvarno. Dobro i zločesto. Bijelo i crno. Čarobno i začarano. Bajke su mudre i snažne, a djeca u njima mogu pronaći odgovore na mnoga pitanja. Na radionici ćemo upoznati strukturu bajke, simbole i motive koje bajka voli, osmisliti dobrice, zločice i čudesna bića te napisati bajku za svoj gušt.

Radionica je namijenjena djeci od 8 do 11 godina.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 70 kn.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

19.12. od 10 do 10.45: Pričaonica TONKA I SUTRIĆI

Na pričaonici ćemo upoznati djevojčicu Tonku koja je baš sve voljela odgađati za sutra pa su je napali dosadnjikavi sutrići. Porazgovarat ćemo o vlastitim navikama, o onome što nam se baš nikako ne da i što volimo sakriti pod tepih, prekriti dekom, odgoditi za sutra pa za prekosutra… Upoznat ćemo naše sutriće, dati im lik, izraditi ih i ozbiljno s njima porazgovarati. A zatim ćemo ih ubaciti u priču. Sasvim novu i našu.

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 50 kn.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

Radionice se održavaju u Jagićevoj 11.

VAŽNO: Uplatom punog iznosa potvrđujete mjesto svojeg djeteta na radionici. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć.

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i ime radionice na koju ga prijavljujete.

Hvala vam, Jelena

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama