Radionice pisanja i pričaonice u studenome

Dragi roditelji i prijatelji Kuće od priča, radionice će u studenome biti čudesne i čudnovate, šašave i raspričane. Veselim se druženju s vašim klincima, ovaj put utorcima navečer i subotama ujutro. Vidimo se na pričama u Jagićevoj 11!

Utorak, 16.11. od 18.30 do 19.30 sati: ČUDOVIŠNA RADIONICA

Čudovišta su strašna i čudovišta su slinava, i čudovišta su dlakava, i čudovišta su opasna… Ali što kada nisu? Mora li baš svako čudovište biti opako do srži i smije li poneko biti i dobrica?

Što mislimo kada kažemo da je netko čudovišan, čudnovat ili čudan? Odgovore na ova čudovišna pitanja potražit ćemo na radionici inspiriranoj pričom Mala čudovišta, Davida Walliamsa, a nakon priče izrađivat ćemo i čudovišna iznenađenja za naše sobe.

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina.

Cijena radionice iznosi 60 kn.

Maksimalan broj djece na radionici je 6.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

Subota, 20.11. od 10 do 11 sati: Radionica pisanja priče UPS! PRETVORIO SAM SE U PALAČINKU

Super je namazati palačinku omiljenim namazom, smotati je i smazati takvu slasnu, ali što kada se jedno jutro probudiš i takav krmeljav shvatiš da si se, tko bi znao zašto, pretvorio u palačinku.

Bi li tada vrisnuo i razmotao se od bijesa ili bi se namazao bakinim džemom od šljiva?

Kakav je to osjećaj biti plosnat i pjegast, okrugao i slastan? Koliko je ovaj svijet opasan za jednu palačinku? Sve to otkrit ćemo na radionici pisanja ove palačinkaste priče!

Radionica je namijenjena djeci od 2. do 4. razreda.

Cijena radionice iznosi 70 kn

Maksimalan broj djece na radionici je 6.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

Utorak, 23.11. od 18.30 do 19.30 sati: Bljakavo druženje s Mrljekom i Prljekom

Mrljek i Prljek dvije su šašave bakterije koje vole sve što je mrljavo, prljavo, sluzavo, prašnjavo i smrdljivo. Gdje god se pojave naprave kaos bljakaos, baš kako ih je jednom davno naučila slavna baka Zmazanka.

Isti taj kaos pokušat će napraviti i na našoj radionici, ali mi ćemo već pronaći način kako ih u tome spriječiti.

Na radionicu su dobrodošli svi mali neperači kose, zubiju, ruku, ali i nepospremači svojih soba kao i sva djeca koja vole Mrljekove i Prljekove avanture.

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina.

Cijena radionice iznosi 60 kn.

Maksimalan broj djece na radionici je 6.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

Subota, 27.11. od 10 do 11 sati:Radionica stvaranja priče ČUDNOVATA BIĆA

Radionice stvaranja priča namijenjene su prvašima, djeci koja tek ulaze u svijet riječi, ali jako vole smišljati i stvarati priče.

Na ovoj ćemo se radionici zaputiti u daleka i nepoznata mjesta na kojima stanuju sasvim neobična bića, nikad viđena, nimalo istražena. Dat ćemo im oblik i ime, upoznati njihov život i navike te ih smjestiti ih u priče i tako ih predstaviti svijetu.

Radionica je namijenjena prvašima.

Cijena radionice iznosi 70 kn

Maksimalan broj djece na radionici je 6.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

Radionice se održavaju u Jagićevoj 11.

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i ime radionice na koju ga prijavljujete.

VAŽNO: Mjesto svog djeteta na radionici potvrđujete uplatom punog iznosa na broj računa koji dobijete nakon prijave. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć, osim u iznimnim situacijama.

Hvala vam, Jelena

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama