Radionice pisanja i pričaonice u travnju

Buđenje iz zimskog sna čudesno je, ali ponekad izazovno. Umor nas na trenutke usporava, ne da nam se i najradije bismo puno toga ostavili za sutra. Baš su zato travanjske radionice prepune sutrića, kako bi nas nasmijale, ali i podsjetile da ono najvažnije ipak ne ostavljamo za kasnije. Vidimo se u Jagićevoj 11.

Tonkine radionice

Na radionici ćemo upoznati djevojčicu Tonku koja je baš sve voljela odgađati za sutra pa su je napali dosadnjikavi sutrići. Porazgovarat ćemo o vlastitim navikama, o onome što nam se baš nikako ne da i što volimo sakriti pod tepih, prekriti dekom, odgoditi za sutra pa za prekosutra… Upoznat ćemo naše sutriće, dati im lik, izraditi ih i ozbiljno s njima porazgovarati. A zatim ćemo ih ubaciti u priču. Sasvim novu i našu.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice iznosi 70 kn.

DATUMI RADIONICA

Subota, 2.4. od 10 do 11 – četverogodišnjaci

Utorak, 5.4. od 18.30 do 19.30 – petogodišnjaci i šestogodišnjaci

Utorak, 12.4. od 18.30 do 19.30 – prvaši

Subota, 9.4. od 10 do 11 sati: Radionica pisanja priče Čudesna stolica

Inspirirani zanimljivom zbirkom priča Sto lica stolica, književnice Jasminke Petrović, istražit ćemo kakvih sve stolica ima, je li važno tko na njima sjedi i imaju li možda pamćenje, osjećaje, želje?

Stolica će u našim pričama oživjeti, dobiti karakter, vrline i mane te nam pokazati da je njezin život puno zanimljiviji od onoga što vidimo na prvu.

Radionica je namijenjena djeci od 2. do 4. razreda.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice iznosi 70 kn.

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i NAZIV radionice na koju ga prijavljujete.

VAŽNO: Mjesto svog djeteta na radionici potvrđujete uplatom punog iznosa na broj računa koji dobijete nakon prijave. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć, osim u iznimnim situacijama.

Hvala!

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama