Radionice pisanja i pričaonice u veljači

Veljača će u Kući od priča biti raznolika i vesela. Družit ćemo se utorcima navečer i subotama ujutro. Vrtićanci i školarci pronaći će nešto zanimljivo za sebe. Od čarobnih jednoroga do šašave reklame! Vidimo se u Jagićevoj 11.

15.2. od 18.30 do 19.30 sati: JEDNOROGASTA RADIONICA

Dugo skrivana tajna o nastanku jednoroga bit će otkrivena na ovoj radionici. Zašto imaju rogove, odakle dolaze, koliko su čarobni? Saznat ćemo i kako je jedan, pomalo drugačiji, bijeli konjić dobio svoj dugo željeni rog i kakva je to čarolija bila potrebna da mu se želja ostvari. Inspirirani pričom autorice Beatrice Blue, zaronit ćemo u čarobni svijet jednoroga i osmisliti te izraditi pravu čarobnu formulu.

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice iznosi 70 kn

19.2. od 10 do 11 sati: Radionica pisanja ŠAŠAVA REKLAMA

Kupi! Naruči! Isprobaj! Nabavi! Reklame su posvuda. Nekad su nam jako zanimljive, a nekad su samo naporne.

Na ovoj ćemo se radionici upoznati s reklamom kao formom, a onda ćemo je sasvim okrenuti na šalu i zez. Kreirat ćemo reklamu za proizvod koji baš nitko nikad ne bi kupio. Možda upravo naša šašava reklama nekome promijeni mišljenje.

Radionica je namijenjena djeci od 2. do 4. razreda.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice iznosi 70 kn.

22.2. od 18.30 do 19.30 sati: Radionica ZAČARANA SOBA

Kad si velik, soba je mjesto za spavanje. I točka.

Kad si malen, soba je tvoja livada i pozornica, šuma i šator, svemirska letjelica i podmornica.

Na ovoj ćemo radionici zakoračiti u jednu začaranu sobu, pričom ćemo je oživjeti i u njoj se najudobnije smjestiti. Radionica je kombinacija vođenog pripovijedanja koje prati rješavanje kreativnih zadačića.

Radionica je namijenjena djeci od 5 i 6 godina.

Cijena radionice iznosi 70 kn

Maksimalan broj djece na radionici je 6.

26.2. od 10 do 11 sati: Radionica stvaranja priče SASVIM (NE) OBIČAN DAN

Jedan dan može biti beskrajno zanimljiv. I beskrajno dosadan. Kad pogledamo većinu svojih dana, ne čine nam se pretjerano uzbudljivi. Rasporedi, zadaće, put do škole, treninzi, pospremanje sobe, varivo od kelja.

Na ovoj će radionici prvaši zaviriti u svoj prosječan dan, onaj neki, sasvim običan i jednoličan i pomoću jedinstvenih supermaštovitih naočala s nevjerojatnim kul efektima, pogledati stvari iz druge perspektive. O tome će, naravno, osmisliti i priču.

Radionica je namijenjena prvašima

Cijena radionice iznosi 70 kn

Maksimalan broj djece na radionici je 6.

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i NAZIV radionice na koju ga prijavljujete.

VAŽNO: Mjesto svog djeteta na radionici potvrđujete uplatom punog iznosa na broj računa koji dobijete nakon prijave. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć, osim u iznimnim situacijama.

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama