Radionice pisanja u travnju – Split

U travnju se družimo na dvije radionice pisanja u Splitu. Istraživat ćemo naše obične i neobične dane i posuditi ih kao motiv za neobične priče.

Radionica pisanja priče Sasvim neobičan dan


Ujutro se probudiš, pojedeš kruh s maslacem i medom, popiješ čaj i zaputiš se u dan. Dođeš u školu, učiš, pišeš, družiš se. Nakon škole druženje s prijateljima, uskoro i večera, crtić i spavanac. Mnogi su dani obični, ali postoje oni koji su tako neobični da ti se čini da su upravo ispali iz neke čudesne priče.

E baš ćemo se takvim danima baviti na ovoj radionici pisanja. U naše ćemo rutine ubaciti malo čarolije, pokojeg vanzemaljca ili čarobni napitak pa da vidimo gdje će nas odvesti. U pričama je zna se, dozvoljeno i moguće baš sve.


Radionica pisanja priče održava se u Prostoru (Culture hub Croatia), u Plančićevoj 2, a namijenjena je učenicima od 1. do 5. razreda osnovne škole. Radionica će se održati u dva termina.


6.4. od 10.30 do 12.00 – učenici od 2. do 5. razreda
20.4. od 10.30 do 12.00 – prvaši i drugaši


Naknada za radionicu iznosi 12 eura i plaća se na dolasku, a svi materijali za rad djecu će čekati. Obavezne su prijave na radionicu i to na mail kucaodprica@gmail.com

Vidimo se na priči! Jelena Pervan


primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama