RADIONICE STVARANJA PRIČA U LISTOPADU

Winnie i Wilbur

Nakon duuuge ljetne pauze, Kuća od priča ponovno se druži s malim pričoljupcima. Ljeto sam iskoristila za prikupljanje nekih novih i zanimljivih priča i kreiranje radionica stvaranja priča u kojima će uživati vrtićanci i školarci. U listopadu ćemo se družiti utorcima i srijedama u Jagićevoj 11. Veselim se svim starim i novim polaznicima. 

USPAVANA RADIONICA

U prošloj smo sezoni toliko uživali u šašavim pričama o Loli i Charlieju, autorice Lauren Child, da i u ovu sezonu ulazimo s jednom njezinom popularnom pričom koja nam govori o tome što će sve jedno dijete izmisliti i napraviti samo da navečer ne ode na spavanje. Od pranja zuba s lavovima do čajanki s tigrovima, Lola će pokušati baš sve kako bi ostala budna. Na ovoj ćemo radionici istraživati koje sve to izlike pronalazimo kad nam se ne da spavati, a osmislit ćemo i jednu šašavu uspavanku.

Družimo se u dva termina: 

Utorak, 4.10. od 18.30 do 19.30 – djeca od 6 do 8 godina

Srijeda, 5.10. od 17.00 do 18.00 – djeca od 4 do 5 godina

KRALJEVSKA RADIONICA

Grubzona, Prutimira i druge genijalne likove Julije Donaldson djeca obožavaju, no mnogi još nisu otkrili njenu poučnu priču o kralju koji je tražio idealnog kuhara za svoje zahtjevno nepce i o bojažljivom kuharu koji u životu, čini se, nije ni jaje ispekao. Na radionici ćemo izraditi raskošni jelovnik i saznati kakva bi to jela zadovoljila jednog gladnog kuhara.

Družimo se u dva termina:

Utorak, 11.10. od 18.30 do 19.30 – djeca od 6 do 8 godina

Srijeda, 12.10 od 17.00 do 18.00 – djeca od 4 do 5 godina

BUNDEVASTA RADIONICA

Vještina Winnie i njezin mačak Wilbur već godinama oduševljavaju djecu diljem svijeta u svojim zanimljivim epizodama, a na ovoj ćemo se radionici susresti s jednom, zaista nevjerojatnom bundevom, bolje reći, bundevetinom. Osim što je postala Pepeljugina kočija, bundeva je povrće koje se može preobraziti u najrazličitija vozila, a upravo će to biti tema našeg kreativnog zadatka. 

Družimo se u dva termina:

Utorak, 25.10. od 18.30 do 20.00 – za djecu od 3. do 5. razreda

Srijeda, 26.10. od 17.00 do 18.15 – za djecu od 6 do 8 godina

Cijena svih radionica je 75 kn, a nakon 1. siječnja će iznositi 10 €. Svoje dijete možete prijaviti na radionicu na mail kucaodprica@gmail.com ili OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i NAZIV radionice na koju ga prijavljujete.

VAŽNO: Mjesto svog djeteta na radionici potvrđujete uplatom punog iznosa na broj računa koji dobijete nakon prijave. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć, osim u iznimnim situacijama.

Hvala!

Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama