Radionice u svibnju (Split i Zagreb)

U svibnju se družimo na dvije radionice pisanja za školarce u Splitu i na nekoliko radionica u Zagrebu, u sklopu festivala Knjige u krošnjama. Krenut ćemo u potragu za Jurom ili Wallyjem kojeg je prilično teško pronaći. Ako nam uspije, smjestit ćemo ga u priču. Ljubitelji Harryja Pottera uživat će u pisanju pisama za Hogwarts, a mališi i ja sastat ćemo se uz priče i palačinke.

Gdje je Jura? – radionica pisanja priče za školarce

Waldo, Wally ili Jura – simpatični je lik iz najpoznatijih skrivalica na svijetu. Jura se voli skrivati u najvećim gužvama, najnapučenijim plažama, u najmnogoljudnijim gradovima i čini se da baš uživa u tome da ga netko stalno traži.

Na radionici pisanja priče i mi ćemo krenuti u potragu za Jurom i to tako što ćemo se pitati zašto je Juru tako teško pronaći, bježi li od koga, kamo on to ide i želi li uopće da ga netko pronađe.
Istražit ćemo njegove motive za skrivanje i pokušati ga smjestiti u neku novu avanturu, onakvu kakvu se samo u priči može pronaći.

Radionica će se održati u dva termina:
Subota, 4.5. od 10.30 do 12.00 – za djecu od 2. do 5. razreda
Petak, 31.5. od 18.00 do 19.30 – za prvaše i drugaše

Radionica će se održati u Prostoru (Culture hub Croatia), na adresi Plančićeva 2, u Kineskom zidu.
Naknada za radionicu iznosi 12 €, a prijave su obavezne na mail kucaodprica@gmail.com
Svi materijali djecu će dočekati na radionici

Ups! Upao sam u Hogwarts – radionice pisanja u Zagrebu

Ova radionica namijenjena je malim obožavateljima najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera.

Na radionici ćemo se prisjetiti vrijedne vještine pisanja pisama pa ćemo si poslati jedno čarobno pismo, ravno iz Hogwartsa i na njega ljubazno odgovoriti. Pripremit ćemo čarobni popis potrebnih knjiga i materijala za početak školske godine u školi čarobnjaštva, a osmislit ćemo i nekoliko novih čarolija. 

Radionica je za djecu besplatna i namijenjena je učenicima od 2. do 5. razreda. Broj sudionika je ograničen, a prijave su obavezne na mail ivana@ibis-grafika.hr

Termini održavanja:

Subota, 18.5. od 15.30 do 17.00 (park Ribnjak, pored pješčanika)

Nedjelja, 19.5. od 16.30 do 18.00 (park Ribnjak, pored pješčanika)

Zalogaj slikovnice, zalogaj palačinke

Najslađi program na kojem sudjelujem već nekoliko godina u suradnji s izdavačkom kućom Ibis grafika i Draganom Dilparić iz Darling & Shegrts opet će nas okupiti pod krošnjama Ribnjaka.

U subotu, 18.5. družimo se u 17.10 sati na Ribnjaku (ispred pješčanika), a zaronit ćemo u zanimljivu priču Hoću kući, autorice Jasminke Petrović koja će nam se pridružiti na pričaonici i upoznati nas sa zanimljivim dječakom Nikolom koji je odlučio pronaći nove roditelje.

Preporučena dob za ovo druženje je 5+

Družimo se i u nedjelju, 19.5. u 11 sati i to s genijalnom pričom Julije Donaldson, Kuhar i kralj. Preporučena dob za ovo druženje je 4+

Prijave nisu potrebne.

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama