Radionice za školarce i vrtićance u listopadu

Radionice kreativnog pisanja i stvaranja priča u listopadu u Kući od priča.

Dragi roditelji, bake i djedove, ujne, tete i stričevi, hvala vam što svoju djecu dovodite na radionice u Kuću od priča i što u pričama pronalazite vrijednost i radost.

Radionice Kuće od priča održavaju se u prostoru Centra Pričaj mi, u Jagićevoj 11, a u listopadu ćemo se, ako nas povoljna situacija podrži, subotama družiti na ovim radionicama:

3.10.2020. od 10 do 10.45 sati: Pričaonica i radionica HRKALO

Hrkalo je najveća spavalica u šumi. I najveća hrkalica u šumi. Ma na čitavom svijetu! Nitko nije glasan kao Hrkalo. A biti drugačiji nije uvijek lako, čak i kad si velik i snažan kao medo.

Na pričaonici ćemo upoznati Hrkala, porazgovarati o njegovom glasnom hrku i pokušat ćemo mu pomoći. Dati mu savjet da se osjeća vrijednim.

Nakon priče, za njega ćemo dizajnirati nove, šašave pidžamice za lakši i ljepši san.

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 5 godina.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 50 kn.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

10.10.2020. od 10 do 11 sati: Radionica pisanja priče BOK! JESI LI TI MOJ LIK?

Paulina P., Harry Potter, Crvenkapica, sve su to likovi koje volimo i pamtimo. A može li jedan debeli patlidžan postati lik u priči? A kapuljača s majice? Zrno riže? Ma naravno da može!

Na radionici ćemo saznati kako se stvaraju zanimljivi likovi, intervjuirat ćemo ih, hodati u njihovim cipelama i na trenutak i sami postati likovi koje ćemo onda, prvim vlakom, poslati u priču.

Radionica je namijenjena djeci od 8 do 11 godina.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 70 kn.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

24.10.2020. od 10 do 11 sati: Pričaonica i radionica PJEGAVA IVA

Iva je bila pjegava kao palačinka. Kao točkasta naranča i točkasta gljiva. Ma preslatko, zar ne?

Hmm, Iva nije tako mislila. Svoje pjegice nije voljela i jako ih se željela riješiti. Željela se promijeniti i činila je baš sve da joj se želja ostvari. I zaista se ostvarila. No nešto je pošlo po zlu…

Na pričaonici ćemo upoznati Ivu i njezinu obitelj, saznati na koje je sve načine pokušala maknuti pjegice iz svog života i zašto je to činila. Pogledat ćemo se u ogledalo i pronaći dio sebe koji jako volimo. I onaj koji baš ne volimo. Taj će nam dio tijela poslužiti kao motiv za jedno sasvim novo umjetničko djelo.

Radionica je namijenjena djeci od 5 do 7 godina.

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 60 kn.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

VAŽNO: Uplatom punog iznosa potvrđujete mjesto svojeg djeteta na radionici. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć.

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i ime radionice na koje ga prijavljujete.

Hvala vam, Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama