Radionice za školarce i vrtićance u studenome

Pričaonice i radionice kreativnog pisanja u Kući od priča u studenome.

Dragi roditelji, bake i djedovi, ujne, tete i stričevi, hvala vam što svoju djecu dovodite na radionice u Kuću od priča i što u pričama pronalazite vrijednost i radost.

Radionice Kuće od priča održavaju se u prostoru Centra Pričaj mi, u Jagićevoj 11, a u studenome ćemo se, ako nas povoljna situacija podrži, subotama družiti na ovim radionicama:

14.11.2020. od 9.30 do 10.15 (prva grupa) i od 10.45 do 11.30 (druga grupa): BLJAKAVO DRUŽENJE S BAKOM ZMAZANKOM

Za sve malce koji vole Mrljekove i Prljekove zbrkanoće, nastavljamo naša bljakava druženja uz priču i to s novim nastavkom u kojem glavnu ulogu ima neuredna baka Zmazanka. Što je to baka Zmazanka sve sakupljala i jesmo li joj ponekad slični? Što se sve može pronaći u našim sobama, pod krevetima i u ormaru te koliko smo neuredni od jedan do “Zmazanka mi je sagradila dom u sobi”, saznat ćemo na ovom bljakavom druženju.

Radionica je namijenjena djeci od 5 do 7 godina

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 50 kn

Voditeljica radionice: Jelena Pervan ( a autorica ilustracija Jelena Brezovec)

28.11. od 10 do 11 sati: Radionica pisanja priče ČUDNOVATI IZUM

Neki su izumi genijalni, neki su beskorisni, a neki su čudnovati i jako zanimljivi. Takvi da zaslužuju priču. A da bi se napisalo zanimljivu priču, o izumu treba dobro razmisliti, otkriti kome bi bio koristan i zašto je zaslužio postojati. Hoćemo li na radionici dobiti i upute za izradu i korištenje? Nadam se!

Radionica je namijenjena djeci od 8 do 11 godina

Maksimalan broj djece na radionici je 6, a cijena radionice je 70 kn.

Voditeljica radionice: Jelena Pervan

VAŽNO: Uplatom punog iznosa potvrđujete mjesto svojeg djeteta na radionici. U slučaju odustajanja, povrat novca nije moguć.

Svoje dijete možete prijaviti na radionicu OVDJE. Molim vas da u prijavi napišete ime djeteta i njegovu dob kao i ime radionice na koju ga prijavljujete.

Hvala vam, Jelena Pervan

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama