Upis u tromjesečni program kreativnog pisanja Ups! Upao sam u priču

Nova grupa školaraca počinje svoje tromjesečno putovanje u stvaranje priče u srijedu, 16. veljače.

Kome je namijenjen program?

Tromjesečni program Ups! Upao sam u priču najpoznatiji je program Kuće od priča na kojemu je do sada sudjelovalo oko stotinu školaraca.

Program je namijenjen djeci od 2. do 4. razreda osnovne škole koja vole smišljati priče, kreativna su i vole stvarati, ali i djeci koja se s pisanjem bore i ne uspijevaju izraziti svoje ideje i misli u pisanom obliku i trebaju poticaj za stvaranje.

Misija je ovog programa u opuštenoj atmosferi i u malim grupama od maksimalno 6 polaznika, djeci pokazati kako pisanje može biti predivan hobi i alat za stvaranje čudesnih priča.

Kako radimo, a kako ne radimo?

Na programu se družimo jednom tjedno i to 12 tjedana u kojima djeca ulaze u svijet priča. Učimo stvarati zanimljive likove, strukturirati priču, probleme u pričama pretvarati u prilike, pisati o emocijama, smišljati neobične izume, pisati šašave reklame, strašne priče i dobro se zabavljamo.

Ne pripremamo se za ispite iz hrvatskog jezika, ne pripremamo se za Lidrano, ne pišemo zadaće ni sastavke za školu.

Termin radionica

Družimo se srijedom od 18.30 do 19.30

Mjesečna naknada za program iznosi 300 kn. Radionice se održavaju u Jagićevoj 11.

Svoje dijete možete prijaviti na program OVDJE najkasnije do petka, 11.veljače. Molim vas da u mailu, između ostalog, navedete ime i prezime djeteta te razred u koji ide.

Jelena Pervan, književnica za djecu i voditeljica radionica u Kući od priča

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama