Upisi u program kreativnog pisanja Ups! Upao sam u priču

Dragi roditelji školaraca, sretna sam što mogu najaviti upise u tromjesečni program kreativnog pisanja Ups! Upao sam u priču, koji kreće u rujnu.

Kome je namijenjen program?

Tromjesečni program Ups! Upao sam u priču najpoznatiji je program Kuće od priča na kojemu je do sada sudjelovalo oko stotinu školaraca.

Program je namijenjen djeci od 2. do 5. razreda osnovne škole koja vole smišljati priče, kreativna su i vole stvarati, ali i djeci koja se s pisanjem bore i ne uspijevaju izraziti svoje ideje i misli u pisanom obliku i trebaju poticaj za stvaranje.

Misija je ovog programa u opuštenoj atmosferi i u malim grupama od maksimalno 6 polaznika, djeci pokazati kako pisanje može biti predivan hobi i alat za stvaranje čudesnih priča.

Kako radimo, a kako ne radimo?

Na programu se družimo jednom tjedno i to 12 tjedana u kojima djeca ulaze u svijet priča. Učimo stvarati zanimljive likove, strukturirati priču, probleme u pričama pretvarati u prilike, pisati o emocijama, smišljati neobične izume, pisati šašave reklame, strašne priče i dobro se zabavljamo.

Ne pripremamo se za ispite iz hrvatskog jezika, ne pripremamo se za Lidrano, ne pišemo zadaće ni sastavke za školu.

Termini radionica i upisi

Nove grupe kreću u rujnu, s početkom školske godine, a družit ćemo se u ovim terminima:

  1. grupa: UTORKOM od 17 h do 18 h – drugaši i trećaši
  2. grupa: UTORKOM od 18.30 do 19.30 – četvrtaši i petaši
  3. grupa: SRIJEDOM od 18.30 do 19.30 – “stari” polaznici koji su završili program, ali žele nastaviti druženja s pričom 🙂

Mjesečna naknada za program iznosi 300 kn. Radionice se održavaju u Jagićevoj 11.

Svoje dijete možete upisati u program OVDJE. U mailu je potrebno napisati ime i prezime djeteta, dob djeteta, termin radionice.

Nakon prijave, roditelji će na mail dobiti podatke za uplatu kotizacije od 100 kn kojom se garantira mjesto vašeg djeteta na radionici. U slučaju odustajanja od radionice, povrat kotizacije nije moguć. Djeci koja će pohađati program, iznos kotizacije bit će oduzet od prve naknade ( prva će naknada tada iznositi 200 kn, a sljedeće dvije 300 kn).

Jelena Pervan, književnica za djecu i voditeljica radionica u Kući od priča

primajte novosti o radionicama

Prijavi se na newsletter i primaj novosti o radionicama